Nieuws: Morgen begin ik meteen…

Lieve Mensen,

Een nieuw jaar, met nieuwe mogelijkheden.
Een jaar waarin je je pad verder vervolgd over de jou wel bekende weg, of een geheel ander pad inslaan: met heuvels en dalen, een weg die geplaveid is of waar het glad is. Welke richting je dit jaar ook neemt, het brengt je ergens met nieuwe ervaringen.

Op jouw pad wens ik je inspirerende ervaringen met oprechte aandacht voor je zelf, zodat je bij je essentie kan blijven of er dichter naar toe kan groeien.

Misschien heb je voornemens genomen, dan herken je waarschijnlijk ook iets in het liedje  Morgen begin ik meteen…  een nummer van Huub van der Lubbe (van de Dijk). Je kunt er over lezen in mijn blog  Voornemens … niet van hier en nu.

En wat ik dit jaar ga doen?
Mijn therapeutschap verder vorm geven. Een woord waar ik aan moet wennen. Ik zie me zelf als begeleider, die met plezier en passie jou de mogelijkheid geeft om te groeien in jouw kracht. Dit jaar ga ik verder en door met de workshops Je Eigen Wijze Weg en Uit je stress. En verwacht ik af te studeren, zodat ik verder kan groeien in begeleider op jouw individuele pad. Hierover meer verder op in deze mail.Uit je stress – de weg naar ontspanningbackground_dandeliion
Een nieuwe meer uitgebreide reeks, 7 ochtenden, waarvan 2 online:
Hoe je stress kunt verminderen en voorkomen, waarbij je tevens leert ontdekken hoe je spanning kan loslaten, hoe je meer in balans kan leven.

Start vrijdag 29 januari t/m 11 maart 2016
Investering: €75,-  Opgave vóór 20 januari €65,-
Heb je eerder ‘Uit je stress’ gevolgd, ontvang je €10,- extra korting.
Locatie: Via Natura in Deventer
Klik hier voor info en opgave

Een deelnemer deelde
: “de combinatie van verschillende soorten meditaties en de online les was heel prettig. Ik heb geleerd rust te vinden.”


Je Eigen Wijze Weg – Heel je innerlijk kind
Ik ben heel blij dat ik weer samen met Elly Jhari van Wieren Je Eigen Wijze Weg ga geven, een workshopreeks uit 8 dagdelen.

Logo voor websiteWat maakt Je Eigen Wijze Weg zo bijzonder?
Je ontdekt in deze reeks je werkelijk volwassen deel en het kinddeel in je. Je ontwikkelt bewustzijn over je beperkende overtuigingen die je als kind hebt opgedaan. Hierdoor kun je loskomen van oude patronen waardoor je volwassen deel meer gaat versterken.

Introductieworkshop: 30 januari 2016, 14:00-16:00 uur
Start JEWW: zaterdag 12 maart 2016
Locatie: Danslab in Zwolle (bij Doas)
Klik hier voor info en opgave


Individueel pad
Ik ben in de laatste fase van mijn opleiding Primal Rebirth Therapeut van het Aumm Instituut.  Om af te kunnen studeren ben ik op zoek naar mensen die sessies willen volgen in dit traject.

OppedeWil je meer inzicht over jezelf willen krijgen en/of ben je nieuwsgierig naar wie je werkelijk bent?

Je wilt je leven soepeler leiden. Meer ontspannen zijn en minder stress. Oprecht met je partner en/of anderen om willen gaan. Maar dat lukt steeds niet. Je blijft in een cirkel draaien? Een ontdekkingstocht in jezelf brengt je terug bij je essentie.

Individuele sessies gaan over los komen van oude overlevingsstrategieën en eventueel beperkte overtuigingen. De weg naar werkelijke volwassenheid. Wie ben jij in essentie?

De sessies duren een uur. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Nog een interessant weetje:
2016, het jaar van de Aap.
Volgens de Chinese horoscoop staat dit symbool voor veel energie en ambitie. Dit is een uitnodiging om hierin je balans te vinden.

Ik ontmoet je graag op jouw pad.

Hartengroeten,
Margot Shunya

 

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs en activiteiten?
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief van Innertrans.

cropped-cropped-IMAG0038.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 3 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.