Opleiding en ervaring

  • Primal Rebirth® Therapie Opleiding – Aumm Instituut
  • Primal Somatic Traumahealing  – Aumm
  • Relatieverdieping / relatietherapie – Aumm
  • Systemisch werk /familie opstellingen – Bodymind Opleidingen
  • Groepswerk – Aumm
  • Begeleidend schrijven – Enervie
  • Rouw en verlies – Phoenix

Tevens heb ik mij verdiept in verschillende vormen van meditatie, yoga, qi gong, mindfulness, Voice Dialogue, Instant Healing / Thuis in I AM, Reiki, tarot, stemwerk / Soul Voice®,  en mandala tekenen.

Ik blijf in contact met andere trainers en therapeuten, dit ervaar ik zowel lerend als voedend én plezierig. Intervisie en supervisie ondersteunen mij in dit werk.

In mijn leven voorafgaand aan mijn praktijk, heb ik de opleidingen doktersassistente en docent gezondheidskunde afgerond. Ook ben ik in PR en communicatie geschoold.

Ik heb ervaring in diverse werkvelden: ziekenhuizen, arbodiensten, VMBO en trombosedienst. Tevens heb ik tussen 2006 en 2020 bij enkele goede doelen organisaties gewerkt: NSGK (het Gehandicapte Kind), Jane Goodall Instituut en Stichting Vier het Leven. In 2013 heb ik mijn praktijk opgericht en combineerde dit tot eind 2020 met mijn ‘reguliere’ werk.

 

linkedinlogo   Mijn volledige CV vind je op LinkedIn