Opleiding en ervaring

  • Primal Rebirth® Therapie Opleiding – Aumm Instituut
  • Primal Somatic Traumahealing  – Aumm
  • Relatieverdieping – Aumm
  • Systemisch werk – Bodymind Opleidingen
  • Groepswerk – Aumm
  • Begeleidend schrijven – Enervie
  • Rouw en verlies – Phoenix

Tevens heb ik mij verdiept in verschillende vormen van meditatie, yoga, qi gong, mindfulness, familie-opstellingen, tarot en mandala tekenen.

Ik blijf in contact met andere trainers en therapeuten, dit is zowel lerend als voedend. Intervisie en supervisie ondersteunen mij in dit werk.

Voor mijn traject tot therapeut heb ik de opleidingen doktersassistente en docent gezondheidskunde afgerond. Ik heb ervaring in diverse werkvelden: ziekenhuizen, arbodiensten, VMBO en trombosedienst. Tevens heb ik bij enkele goede doelen organisaties gewerkt: NSGK (het Gehandicapte Kind), Jane Goodall Instituut en Stichting Vier het Leven. Deze laatste organisatie vervul ik nog een functie naast mijn praktijk (anno 2020).

 

linkedinlogo   Mijn volledige CV vind je op LinkedIn