Opleiding en ervaring

  • Primal Rebirth® Therapie Opleiding – Aumm Instituut
  • Primal Somatic Traumahealing  – Aumm
  • Relatieverdieping – Aumm
  • Systemisch werk – Bodymind Opleidingen
  • Groepswerk – Aumm
  • Begeleidend schrijven – Enervie
  • Rouw en verlies – Phoenix

Tevens heb ik mij verdiept in verschillende vormen van meditatie, yoga, qi gong, mindfulness, familie-opstellingen, tarot en mandala tekenen.

Ik blijf in contact met andere trainers en therapeuten, dit is zowel lerend als voedend. Intervisie en supervisie ondersteunen mij in dit werk.

In mijn leven voorafgaand aan mijn praktijk, heb ik lang geleden de opleidingen doktersassistente en docent gezondheidskunde afgerond. Ook ben ik in PR en communicatie getraind. Ik heb ervaring in diverse werkvelden: ziekenhuizen, arbodiensten, VMBO en trombosedienst. Tevens heb ik tussen 2006 en 2020 bij enkele goede doelen organisaties gewerkt: NSGK (het Gehandicapte Kind), Jane Goodall Instituut en Stichting Vier het Leven. Vanaf 2013 combineerde ik mijn praktijk en ‘reguliere’ werk tot in 2020.

 

linkedinlogo   Mijn volledige CV vind je op LinkedIn