Ervaringen

“Ik voelde me gezien en gehoord.
Een fijne begeleiding en afgestemde coaching, ik ben een stuk gegroeid als mens.”
Rosalie

“Heel prettig.
Veilige omgeving, voldoende praktische ervaringen, uitleg is heel duidelijk. Fijne manier van coaching/therapie.”
Wilco

De sessies bij Margot heb ik ervaren als helend, warm, zacht en intens. Ik voelde me begrepen en gehoord, heb gelachen en gehuild. Met de begeleiding van Margot heb ik kunnen vinden waar ik voor kwam. Dank.”
Maarten Smetsers

“Iedere keer was het weer fijn om in Deventer bij Margot te zijn. De ruimte voelde goed, ik kreeg de ruimte mijzelf te zijn en er kwam een rust over mij heen. De sessies gaven me de juiste energie, handvaten en inzichten om dichter bij mijzelf (mijn innerlijke kind) te komen en met een thema aan de slag te gaan.”
Silvia Rikmanspoel

“Je weet met zoveel rust en eenvoud, maar ook met enthousiasme en humor, mij mee te nemen in de oefeningen. Je hebt aandacht en ruimte. Er hoeft niets. Hierdoor kwam ik dichter bij mezelf. Dat ik door te vertragen, ik in mijn lichaam kom en daardoor sneller in mijn gevoel kom, waardoor rust ontstaat.”
Wil, 58 jaar

“Margot is een ervaren coach die mij zowel op persoonlijk als op professioneel vlak begeleid heeft. Met de juiste vragen, lichamelijke oefeningen en een grapje tussendoor heeft ze mij in een relatief korte tijd heel ver gebracht.”
Anoniem, 30 jaar

“Als begeleider is ze vrolijk, liefdevol en gepassioneerd in wat ze doet.”
S., 55  jaar, vrouw

“Wil je pure, zorgvuldige begeleiding met humor naar je pure zelf? Dan ben je bij Margot op je plek. Ik ervaar door haar begeleiding weer mijzelf en weet hoe ik dit nu steeds meer kan versterken op eigen krachten.”
Marina, 31 jaar

Ik voel me een bevoorrecht mens om deze mooie reeks gevolgd te hebben, namasthé”.  (Cursus Vrij van Stress)
Anoniem, 50 jaar, man

“Het was een hele fijne cursus. Even stil staan bij hoe je de dingen aanpakt die met stress te maken hebben in je dagelijks leven. Het hebben gekregen van verschillende handvatten laten me meer genieten van het leven. Bedankt!” (Cursus Vrij van Stress)
Mariël, 41 jaar

“Aanpak was meer gericht op ervaren dan praten. ”
D. man, 25 jaar

Dit werk is echt helend. Ik vond de opbouw mooi en met aandacht. Afwisselend. ” (over workshopreeks Je Eigen Wijze Weg)
M., vrouw, 40 jaar

“Ik had niet gedacht dat er op één avond zoveel kan gebeuren en dat het thuis ook nog doorwerkt.” (over workshopreeks Je Eigen Wijze Weg)
Anoniem, 45 jaar

 

Volg Praktijk Innertrans op LinkedIn en Facebook
Over Margot Shunya
Mijn opleidingen en ervaringen