Tarieven, vergoedingen en voorwaarden

€  80,-  Individuele sessie   (60 min, evt met uitloop tot 70 min)

€  80,-  Voor ZPP’er: exclusief 21% BTW individuele coaching/training/supervisie vanuit eigen bedrijf

€ 115,- Relatiesessie / gezamenlijke sessie (90 min)

Workshops:
–    tarieven staan vermeld bij de betreffende Workshops

Bedrijven en coachingstrajecten:
–    Voor individueel en workshops en trainingen: offerte op aanvraag
Vraag naar de mogelijkheden.

Voor lage inkomens zijn speciale afspraken mogelijk.

Praktisch en voorwaarden

 • De eerste sessie is een intakesessie, hier neem ik iets meer tijd voor dan een gangbare sessie, max 1,5 uur. Tarief is gelijk aan een standaard consult. Je ontvangt een intakeformulier na deze 1e sessie.
 • Annulering: Bij annulering van een afspraak/sessie worden geen kosten berekend mits je minimaal 24 uur van te voren afzegt. Niet nagekomen afspraken worden volledig doorberekend.
 • Annulering eendaagse workshop: er worden geen kosten doorberekend als je 48 uur van te voren annuleert. Daarna wordt het volledige tarief van de workshop doorberekend.

Ben je benieuwd of lichaamsgerichte therapie iets voor jou is? Neem contact met mij op of maak een afspraak voor een intake.

Vergoedingen
  • Ben je AANVULLEND verzekerd?
   Dan worden mijn sessies (deels) vergoed, afhankelijk van je gekozen pakket.
   Via Vergoedingen Zorgverzekeraars 2022 kun je checken of in 2022 jouw ziektekostenverzekeraar sessies vergoed.
  • Een WERKGEVER is vaak bereid (een deel van) de kosten te betalen. Want een gezonde werknemer is ook in het belang van de werkgever: bijvoorbeeld in geval van slaapproblemen, (werk)stress of (aankomend) burn-out. Daarbij is er misschien een ‘potje’ voor persoonlijke ontwikkeling of is er een een opleiding- of coachbudget.
  • Baanloos, WERKZOEKEND, in de WW of in de bijstand? Binnen de bijstand kunnen gemeenten er positief instaan een financiële bijdrage te leveren aan het volgen van coaching en trainingen. Ook het UWV kan welwillend staan tegenover het volgen van een persoonlijk ontwikkelingstraject. Het is de moeite waard hiernaar te informeren bij jouw gemeente of UWV.
  • ZZP’ers: Draagt de coaching/supervisie bij aan het uitoefenen van jouw beroep? Dan is het mogelijk dat dit aftrekbaar is bij de belasting. Zakelijke studiekosten zijn aftrekbaar van de winst van jouw onderneming. Daarnaast mag je de BTW van de bovengenoemde kosten terugvorderen.
  • Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging SBLP: Stichting Beroepsorganisatie Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie
  • Tevens als registertherapeut ben ik aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ en TCZ.
  • Voor de WKKGZ ben ik aangesloten bij geschillencommissie CamCoöperatie. Wanneer je ontevreden bent over mijn dienstverlening en een klacht wilt indienen dan vind je alle informatie hier.
Aanpassingen ivm corona maatregelen volgens RIVM
Sessies vinden plaats op de praktijk. Online sessies zijn tevens mogelijk.  Online sessies kunnen net zo effectief zijn en je de mogelijkheid geven contact te maken met jezelf en je lichaam. Ben je benieuwd of lichaamsgerichte therapie iets voor jou is? Neem contact met mij op of maak een afspraak voor een intake.

 

Gegevens praktijk Innertrans:

KvKnr:        57749833
ASNbank:  NL25 ASNB 0781 3064 18

Aangesloten bij SBLPTZC, CAMCOOP en RBCZ (808251R)

Privacybeleid i.v.m. Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), 25 mei 2018, vind je hier.

Klachtenregeling
Voor de WKKGZ ben ik aangesloten bij geschillencommissie CamCoöperatie. Wanneer je ontevreden bent over mijn dienstverlening en een klacht wilt indienen dan vind je alle informatie hier.

Voor vragen, aanmelden en informatie, neem contact met mij op.