Tarieven en vergoedingen

Individuele sessie:                              € 80,- (60 min, evt met uitloop tot 70 min)
Relatiesessie / gezamenlijke sessie:  € 115,-  (90 min)
Training Je Eigen Wijze Weg              €345,-

Bedrijven en coachingstrajecten:  offerte op aanvraag
Voor lage inkomens zijn speciale afspraken mogelijk.

Praktisch, vergoedingen en voorwaarden

 • De eerste sessie is een intakesessie, hier neem ik iets meer tijd voor dan een gangbare sessie, max 1,5 uur. Tarief is gelijk aan een standaard consult. Je ontvangt een intakeformulier na deze 1e sessie.
 • Wil je eerst kennismaken? Een kennismakingsgesprek duurt 20 à 30 minuten, tarief hiervoor is €15,-. Besluit je om sessies te gaan volgen, dan wordt dit bedrag op de intakesessie in mindering gebracht.
 • Annulering: Bij annulering van een afspraak worden geen kosten berekend als je minimaal 24 uur van te voren afzegt.
 • Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging SBLP: Stichting Beroepsorganisatie Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie en registertherapeut bij de koepelorganisatie RBCZ en TCZ.
Vergoedingen
 • Ben je AANVULLEND verzekerd?
  Dan worden mijn sessies (deels) vergoed, afhankelijk van je gekozen pakket.
  Via Vergoedingen Zorgverzekeraars 2021 kun je checken of in 2021 jouw ziektekostenverzekeraar sessies vergoed.
 • Een WERKGEVER is vaak bereid (een deel van) de kosten te betalen. Want een gezonde werknemer is ook in het belang van de werkgever: bijvoorbeeld in geval van slaapproblemen, (werk)stress of (aankomend) burn-out. Daarbij is er misschien een ‘potje’ voor persoonlijke ontwikkeling of is er een een opleiding- of coachbudget.
 • Baanloos, WERKZOEKEND, in de WW of in de bijstand? Binnen de bijstand kunnen gemeenten er positief instaan een financiële bijdrage te leveren aan het volgen van coaching en trainingen. Ook het UWV kan welwillend staan tegenover het volgen van een persoonlijk ontwikkelingstraject. Het is de moeite waard hiernaar te informeren bij jouw gemeente of UWV.
 • ZZP’ers: Draagt de coaching bij aan het uitoefenen van jouw beroep? Dan is het mogelijk dat dit aftrekbaar is bij de belasting. De huidige regeling geldt tot 1 januari 2022. Daarna wordt deze regelgeving veranderd en kunnen er studiebudgetten worden aangevraagd bij de overheid (maximaal € 2000,-).

Voor vragen, aanmelden en informatie, neem contact met mij op.