Margot Shunya

’Ontdek je zelf, een reis naar je essentie.’

Mijn naam is Margot Dopheide (1967). Daarnaast draag ik ook mijn spirituele naam Shunya Ambar. De eerste is mijn geboortenaam, mijn tweede naam wijst mijn innerlijke pad. Ze zijn beide belangrijk en vormen wie ik ben. Dat is mijn innerlijke reis, een pad dat ik blijf bewandelen. Er valt zoveel moois in mij te ontdekken.

Mijn pad

Als kind was ik vrolijk en spontaan. En ik sloot mij af. De buitenwereld was anders dan ik had verwacht. Dit matchte niet met mijn binnenwereld, waarin ik in een eigen wereld leefde. In mijn ogen was iedereen, de buitenwereld dus, beter, leuker en vooral intelligenter dan ik. Ik moest voldoen aan maatstaven, waarvan ik eigenlijk niet wist wat dat dan was.

Ontmoetingen met vriendinnen brachten mij op pad van bewustzijn. Op het moment dat ik mijn lief ontmoette ging dit in een stroomversnelling. Ik vervolg mijn weg verder naar binnen, ook samen met mijn lief.

Ik ben dieper gaan leven en in contact gekomen met mijn essentie, mijn zelf. Ik hoef niet bang te zijn dat ik er niet mag zijn of dat niemand op mij zit te wachten. Ik ben gaan leren luisteren naar mijzelf en heb contact leren maken met mijn essentie. Hierdoor kan ik mijzelf dragen. Ik voel me vol-wassen. Ik ga meer en meer liefdevol met mijzelf om en ik ervaar liefde voor het leven en het bestaan.

Innerlijk groeien

Deze groei ontwikkelde zich verder, vanaf 2008 volgde ik trainingen en de opleiding voor Primal Rebirth therapeut aan het Auminstituut.
In 2010 startte ik met het begeleiden van aardemeditaties en dit was een eerste stap in het begeleiden vanuit mijn hart door in contact te zijn met mijn essentie en met anderen.

Een paar jaar later, in 2013 ben ik mijn praktijk gestart: Innertrans, voor primal rebirththerapie en lichaamsgerichte psychotherapie. Innertrans staat voor innerlijk groei en transitie.
Daarbij begeleid ik tevens groepstrainingen: ‘Je Eigen Wijze Weg’ over bewust volwassen zijn en de training ‘Uit je stress’ gaat over zelfheling in ontspannen.

Ik hou ervan als ik zie dat mensen nieuwe laagjes in zichzelf ontdekken en hierdoor groeien. Door je denken los te laten en je lichaam te laten spreken kom je veel meer in het hier en nu.
Je herinneringen en wijsheid zitten opgeslagen in je lijf. Luisteren naar je lichaam is naast werken met verschillende delen in jezelf, een essentieel deel in mijn werk.

Ik begeleid je graag in jouw ontdekkingsreis richting schoonheid, kracht, liefde en wijsheid die in jou geborgen liggen.

Wat ik in mijn begeleiding geef en te bieden heb:
  • Een veilige omgeving met persoonlijke aandacht en ruimte om te mogen zijn met wie je bent.
  • Je krijgt gelegenheid om je innerlijk kind te ontdekken en je volwassen zijn te verstevigen.
  • Ik motiveer en inspireer om innerlijk te groeien en je unieke zelf tot uiting te laten komen.
  • Plezier en lichtheid horen hier ook zeker bij

Ben je nieuwsgierig geworden?
Wil jij meer uit jezelf halen, jezelf ontdekken?

Je kan kiezen voor individuele sessies
en in een groep Je Eigen Wijze Weg

Neem contact op voor informatie en vragen.

 

Margot Dopheide             ~    Shunya Ambar    ~  

 

Volg je hart, volg je natuurlijke weg