Praktijk in Via Natura

Vanaf oktober 2016 ga ik één dagdeel mijn praktijk houden bij Via Natura.

hoekkamer viannuaturaSinds enkele jaren draag ik Via Natura een warm hart toe, een centrum waar verschillende trainingen, cursussen en andere complementaire zorg wordt gegeven, primal rebirth therapie past hier heel mooi tussen. In de prachtige groepsruimte heb ik een aantal malen met plezier actieve meditaties gegeven en Uit je Stress.

Daarnaast blijf ik ook nog sessies geven in mijn praktijkruimte in huis, maar de donderdagochtend is nu gereserveerd voor Via Natura, zodat ik mij nog meer kan verbinden met dit mooie centrum. Daar ben je van harte welkom voor sessies gericht op innerlijk kindwerk, traumaheling ademwerk of stressregulatie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × een =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.