Schrijven is innerlijk reizen

Schrijven helpt je om je gedachten te ordenen en stil te staan wat er in jou en om je heen leeft.

schrijven-2-edited

 

Creatief schrijven of intuïtief schrijven.

Met verschillende schrijftechnieken laat ik je zelf ontdekken: als het ware neem je al schrijvend een kijkje in jezelf.  De oefeningen die ik geef zijn makkelijk, ik nodig je uit om ermee in het nu te komen en aandacht te geven wat er op dat moment belangrijk is. Je leert op deze manier luisteren naar jezelf, je intuïtieve wijsheid komt tot leven. Je hoeft geen schrijver te zijn. Hoewel je kan ontdekken dat er een schrijver in de dop zit in jou.

Schrijvend reizen in een individuele sessies.

Je kan aangeven dat je over een bepaald item wilt schrijven, iets dat je bezig houdt. Of omdat je wilt anders leren schrijven, nieuwe ideeën wilt opdoen.

Schrijvend reizen in een groep

Heb je belangstelling om in een groep te schrijven, laat het mij weten via een mailtje. Als er meerdere belangstellende zijn, ga ik een schrijfreeks plannen.

Heb je interesse?

Neem contact met mij op voor vragen of om een afspraak te plannen voor een schrijfsessie.