Therapie en begeleiding

De reis naar ‘heel’ worden is een transitie:
een innerlijke reis in je persoonlijke ontwikkeling.


pexels-photo

 

Reizen vind ik erg fijn, het ontdekken van nieuwe gebieden, het ervaren van een andere cultuur.
Vanaf het moment dat ik meer naar binnen ging, mijzelf ging ontdekken, is dat mijn belangrijkste reis geworden. Ik ontdekte dat naast begeleidende gesprekken, ik het meest leerde door lichaamsgerichte psychotherapie:
Het hoofd weet veel, maar het lichaam geeft het antwoord.

Doordat ik hierin ging groeien en in ging leren, is dit een belangrijk deel van mijn leven geworden: mensen begeleiden die vragen hebben over zichzelf, wie ze zijn. In mijn sessies gaat het over ervarings- en lichaamsgeoriënteerde psychotherapie waarin contact maken met je essentie de kern is.
Door mijn grote interesse over het werk van Elisabeth Kübler-Ross, ben ik mij tevens meer en meer gaan verdiepen in verlies en rouw.

Innertrans staat voor: ‘Innerlijke groeien is reizen naar je essentie.’

In mijn begeleiding zijn plezier en ontspanning belangrijk, dat is de basis waarin je kan groeien, iets wat ik graag doorgeef. Door te zien en ervaren wat er gebeurd, wat je daarbij denkt en waar dat vandaan komt, kun je je bevrijden van de ballast die je onnodig meedraagt. Je maakt dan ruimte voor je ontwikkeliVrijheid Openheid Levenng naar jouw kwaliteiten, jouw essentie, jouw vrijheid, jouw leven.

Je lichaam en ademhaling zijn belangrijke hulpbronnen naar antwoorden in jouw zoektocht. Ieder lichaam heeft een natuurlijke kracht tot zelfheling.
Methodes die ik gebruik zijn: ademwerk, bio-energetica, innerlijk kindwerk, Gestalt, geleidefantasie, intuïtief schrijven, lichaamswerk, traumaheling, visualisaties, voice dialogue.  Dit alles gecombineerd met gesprekken. Door je uit te spreken wat je hebt ervaren, krijg je meer of beter inzicht in jezelf.

 

 

‘Mijn aandacht gaat uit naar daar waar heling mogelijk is, daar ligt de sleutel voor groei.’

 

Het moment dat ik voor het eerst een stap zette in een praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie, was een cadeau aan mijzelf. Ja, ik mocht dieper kijken in mijzelf, ook al wist ik op dat moment nog niet wat dat was. Ik wens je dit ook van harte toe om jouw eigen wijze weg te gaan volgen.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk thuis op de Worp of bij Centrum Via Natura.

 

 

Contact
Zou je meer willen horen of wil je ervaren of het iets voor jou is?
Neem contact met mij op, voor de vragen die je hebt of voor een afspraak.