Margot Shunya

’Ontdek je zelf, een reis naar je essentie.’

Innerlijk groeien
In 2010 startte ik met het begeleiden van aardemeditaties en dit was een eerste stap in het begeleiden vanuit mijn hart door in contact te zijn met mijn essentie. Ik hou ervan als ik zie dat mensen nieuwe laagjes in zichzelf ontdekken en hierdoor groeien. Door je denken los te laten en je lichaam te laten spreken kom ik veel meer in het hier en nu. Je herinneringen en wijsheid zitten opgeslagen in je lijf. Luisteren naar je lichaam is naast werken met het innerlijk kind, een essentieel deel in mijn werk.

Mijzelf
In 2013 ben ik naast mijn werk in de gezondheidszorg Innertrans gestart, mijn praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie. Ik noem het ook praktijk voor innerlijk groeien. Daarbij begeleid ik tevens groepstrainingen: ‘Je Eigen Wijze Weg’ over bewust volwassen zijn en de training ‘Uit je stress’ gaat over zelfheling in ontspannen.

Mijn naam is Margot Dopheide (1967). Daarnaast draag ik ook mijn spirituele naam Shunya Ambar. De eerste is mijn geboortenaam, mijn tweede naam wijst mijn innerlijke pad. Ze zijn beide belangrijk en vormen wie ik ben. Dat is mijn innerlijke reis, een pad dat ik blijf bewandelen. Er valt zoveel moois in mij te ontdekken.

Door het volgen van sessies of groepstrainingen, kun je gaan ervaren dat schoonheid, kracht, liefde en wijsheid in jou geborgen liggen.

Wat ik in mijn begeleiding geef en te bieden heb:

  • Een veilige omgeving met persoonlijke aandacht en ruimte om te mogen zijn met wie je bent.
  • Je krijgt gelegenheid om je innerlijk kind te ontdekken en je volwassen zijn te verstevigen.
  • Ik kan je motiveren en inspireren om innerlijk te groeien en je unieke zelf tot uiting te laten komen.
  • Plezier en lichtheid horen hier ook zeker bij

 


Ben je nieuwsgierig geworden?
Wil jij meer uit jezelf halen, jezelf ontdekken?

Neem contact met mij op voor informatie en vragen die je hebt.

Margot Dopheide    

   ~    Shunya Ambar    ~

 

Namasté