Je Eigen Wijze Weg

 

Een groeitraining.

Je eigen wijze weg is een zorgvuldig opgebouwde cyclus van acht dagdelen waarin je kennismaakt met ervaringen uit je jeugd die je huidige volwassen leven nog steeds beïnvloeden. Je gaat op pad naar de persoon die je in werkelijkheid bent.

Je eigen wijze weg is een initiatief van Aumm Beroepsopleiding Primal Rebirth Therapie en vormt de basis van het gelijknamige boek van Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg.

  • Welke impact hebben je kinderjaren gehad op de manier waarop je nu in het leven staat?
  • En hoe kun je daar op nieuwe manieren mee omgaan?

Waar gaat de training over?

De training leert je hoe je middels ervarings- en lichaamsgerichte technieken je ‘innerlijke kind’ meer bewust kunt ervaren en hoe je meer kunt leven vanuit jezelf als gezonde volwassene.

Daarbij leer je je steeds meer te openen voor je volwassen gevoelens en kwaliteiten.

Huidige situaties kunnen emoties van vroeger activeren. Iedere volwassene heeft een deel in zich dat altijd kind zal blijven. Dit kinddeel voelt en ervaart en is het deel waarin ook gevoelens, herinneringen en ervaringen uit onze jeugd zijn opgeslagen.

 

Wat leer je in de training?

Tijdens de training maken we gebruik van meditatie, deelrondes, theorieën en oefeningen die er op gericht zijn om je bewustzijn over je lichaam, je ademhaling, je stilte en je gevoelens te verdiepen en tevens je innerlijk kind te leren kennen. Dit geeft je sleutels om te gaan zijn wie je eigenlijk bent.

En wat net zo belangrijk is, maken we gebruik van elkaars aanwezigheid in de groep. De kracht en wijsheid van de groep geeft veel makkelijker toegang tot je innerlijke wereld waardoor je op een dieper niveau stappen zet in je persoonlijke groeiproces..

 

Interesse?

Medio februari 2022 start een nieuwe reeks.
Om verzekerd te zijn van een plekje in de training, kun je je nu alvast aanmelden. Je bent welkom.

 

Praktische info
  • De training vindt plaats in Deventer of in Zwolle. In eerste kwartaal 2022 zal een nieuwe reeks starten.
  • Boek Je eigen wijze weg: te koop tijdens de training
  • Investering: € 345,-
  • De training wordt gegeven door Elly Jhari van Wieren en mijzelf Margot Shunya Dopheide
  • Landelijke website Je Eigen Wijze Weg